Изглежда, никой не вярва, че Мария Георгиева се е самоубила. Поне

...
</TD
>Изглежда, никой не вярва, че Мария Георгиева се е самоубила. Поне
Коментари Харесай

Никой не вярва, че Мария Георгиева се е самоубила

Изглежда, никой не има вяра, че Мария Георгиева се е самоубила. Поне такива са 99.99% от коментарите под материала на Plovdiv24.bg , озаглавен .

Близки на умрялата се съмняват, че младата жена сама е поставила завършек на живота си. Особено неразбиране буди информацията, че при огледа е открито, че входната врата на жилището е била отключена, а пералнята работела.

Също по този начин има данни, че дамата е отворила фризьорски салон и е съумяла да развие сполучлив бизнес, нямала е финансови проблеми. Което от своя страна още веднъж кара голямата част от хората да подозират, че може би става въпрос не тъкмо за самоубийство.

Образувано е досъдебно произвеждане и се проверяват всички версии за гибелта, оповестиха от полицията в Пловдив. А ние ще продължим да следим случая, до момента в който цялата истина не излезе нескрито.

Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група " Спасителките ", основана през 2004 година в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, някогашен член на " Пантерите ", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става известна с песента " Спасителки ", за която е сниман и видеоклип. През 2005 година издават единствения си албум " Една целувка ". През 2010 година Атанаска Гюргакова умира след рухване от виадукт на 30-ия километър на автомагистрала " Хемус " в посока Варна.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР